L cut closeup babuska!

Coaching

Coaching og kulturændring på plejehjem:

I forbindelse med ændringer i de fysiske rammer på et plejehjem kan der ofte opstå behov for at ændre rutiner og tankegange.

Jeg tilbyder derfor coaching til ledelse og personale. Selv de bedste omgivelser vil være næsten uden effekt, hvis ikke den rette ånd og tankegang er tilstede. Ledelsens holdninger, motivation og opbakning er helt central, men personalet skal høres og inddrages for at få ændringer implementeret. Ring til mig og lad os tale om, hvordan jeg vil kunne støtte jer bedst muligt i processen.

Coaching til privatpersoner:

Coaching handler om indsigter, svar og mål, ja dybest set handler coaching om at lære sig selv bedre at kende.

Jeg er god til at lytte og god til at høre det, der er mellem linerne. Jeg har et bredt grundlag at arbejde udfra og er hurtig til at finde ind til sagens kerne.

På vejen mod sagens kerne vil du som regel få flere indsigter. Fra “sagens kerne” arbejder vi så hen mod det, du ønsker at opnå via coachingen.

Tillid og god kemi mellem coach og klient er afgørende for en god coaching, og jeg anbefaler derfor altid mine klienter at ringe til mig og få en lille snak, inden vi laver en aftale. Selv udfra en kort samtale kan du hurtigt mærke, om der er basis for at gå videre og aftale en tid.

Min coaching tager afsæt i Enneagrammet, NLP, Heart Math, Health Creation, Goal Mapping og The Journey. Jeg sammensætter hver session præcis efter din situation, og ikke to sessioner er ens.

En session varer 90 minutter.

Jeg tilbyder enkeltsessioner eller klippekort på 3 eller 5 sessioner.