skip to Main Content
Vek

Vek

Dette er den første post og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Jeg har så meget på hjertet.

Men inden jeg kaster for alvor kaster mig ud i skriveriet, så vil jeg lige benytte lejligheden til at introducere de emner, du vil kunne finde her på min blog. Som det ser ud nu bliver det primært posts om forskning, der vedrører optimering af omgivelser for demente. Der er utrolig mange både små og store tiltag, som vil kunne lette hverdagen for både den demente og for plejepersonalet. Al den nyttige information skal jo viderebringes og det håber jeg min blog kan være med til.

Mine posts vil være både om overordnede og specifikke emner. Det kunne for eksempel være den rette måde at skilte på “way finding”, om belysning, om musik, om farver, om spisesituationen, om stimulanser i haven, om dyr i plejen o.s.v.

Når jeg surfer rundt på nettet, støder jeg ofte på meget interessant information. Disse ‘guldkorn’ kan være alt muligt forskelligt, men dem jeg bringer her, vil alle have relevans for mennesker med demens tæt inde på livet. ‘Kokosolie?’ er et eksempel på dette. Jeg vil bringe information om events eller nye tiltag og anmelde bøger. Jeg håber, med min blog at bidrage til en lettere tilværelse for alle, der har demens tæt inde på livet. Velkommen!

Dette skønne og glade klip ville bare med her i første post; se eller gense:

Back To Top