skip to Main Content

Health Creation

Health Creation er et fantastisk program udviklet af den engelske læge Dr. Rosy Daniels. Ved at arbejde med programmet får du en fuld analyse af dit liv på alle områder. Formålet med programmet er, målrettet at ændre de områder, som ikke understøtter trivsel og udvikling. En gang om måneden laver du en test, og her vil du kunne se dine fremskridt og følge udviklingen på 12 områder. Det fantastiske er, at der sker en dominoeffekt. Så snart du får rettet op på et af de svage områder, så løfter de andre områder sig som regel også.

Som Mentor støtter og coacher jeg dig i forløbet og hjælper dig med at sætte realistiske og konkrete mål.

Udbyttet er øget trivsel, selvindsigt samt mere energi og glæde.

Oprindelig udviklede Dr. R. Daniels programmet Health Creation til personer som havde haft kræft, og som ønskede at lægge tilværelsen om for at mindske risikoen for at blive syge igen.

Man behøver dog ingen sygdomshistorik, alle kan have glæde af dette program og mærke tydelige forbedringer i deres livskvalitet. Jeg vil dog fremhæve stressramte som en gruppe, der har særlig stort udbytte af Health Creation programmet.

For at indarbejde ændringerne så de holder fremadrettet, er forløbet planlagt til 6 måneder med en session om måneden. 3 måneder er også en mulighed, det er op til dig.

Jeg er også uddannet Mentor i Pårørende programmet (også Health Creation)

Back To Top